Amsterdamse vestiging wordt gesloten

Tot onze spijt hebben we moeten besluiten om de vestiging in Amsterdam te sluiten. In elke vestiging krijgen wij te maken met wachtlijsten, die langer worden. Budgetreducties door verzekeraars leiden er toe dat het niet langer mogelijk is op 4 locaties zorg te blijven leveren. Op basis hiervan is besloten om de werkzaamheden in de praktijk in Amsterdam te beëindigen.
De vestigingen in Haarlem, IJmuiden en Castricum blijven bestaan.

Vanaf heden geldt een patiëntenstop voor de Hoofdlijn Amsterdam. Wij streven ernaar om in overleg met de cliënten die in zorg zijn, de behandeling te voltooien, eventueel op een andere locatie.

Het team in Amsterdam bestaat uit

Mevr. J. Dijkstra, psychiater
Mevr. J. Schuddeboom, GZ psycholoog
Mevr. C. Veldt, GZ psycholoog
Mevr. R. de Groot, psychotherapeut
Mevr. J. Dessing, GZ psycholoog
Mevr. G. Keijsper, SPV
Mevr. E. Tuin, office manager 

Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 's morgens 08.30 tot 12.30 uur en 's middags van 13.30 tot 16.00 uur.U kunt ook een bericht sturen naar amsterdam@dehoofdlijn.nl.

Mochten wij telefonisch in gesprek zijn, hoort u geen ingesprektoon of een bandje. Wilt u het dan later nog eens proberen of ons een e-mail sturen? Wij nemen dan spoedig contact met u op. Excuus voor het mogelijke ongemak.


De Hoofdlijn Amsterdam 
Bloemgracht 90, 1015 TM Amsterdam
T 020-4210473
F 020-4234304
E mailto:amsterdam@dehoofdlijn.nl 

Tijdig afmelden bij afspraken

Wij stellen het erg op prijs als u zich tijdig afmeldt als u een afspraak moet afzeggen. Dat maakt het voor ons mogelijk om met een andere cliënt alsnog een afspraak te maken.

Houdt u rekening met extra kosten als u niet tijdig afzegt.
Zie hiervoor ook
vergoedingen.

De hoofdlijn, de menselijke maat in hulpverlening